Anotace: ---
Velmi zajímavě a moc krásně napsáno, milá Palms :-)
Přeji kouzelné vše :-)
12.02.2024 15:48:36 | Ondra
Chrostíci kostí navždy, nikdo je nezprostí vraždy. Tak osobní a přec , vydané, v uzlíčku látky, tak řecké.
07.02.2024 02:50:58 | Matahaja
Zrovna nedávno jsem přemýšlela, jak v jistých situacích rozpoznat skutečnost od snu a sen od abnormální představivosti. Prý možné je vše, co si dokážeme představit. Což o to, pokud je sen růžový. Ale co s takovými, že z šíleného snu člověk až křičí. Svět je plný nástrah a na všechno má lékařská věda pojmenování a farmaka. Jen na osobní setkání s vlastním doposud nepoznaným prožitkem, tak na to není nic. Si tak zčistajasna přijde a zdá se mi to či už blouzním? Jaj, zase perla na modré. Taková dosmutna vykoupená. A báseň z ni se vyloupla v krásu.
07.02.2024 01:10:54 | Vivien
Taky jsem kdysi četla. Že všechno, co si dokážeme představit je pravda. Myslím si, že pravda je i to, co si představit nedokážeme. Vím to.
07.02.2024 02:23:40 | palms
Zvláštní, neobvyklý text, pro mne hodně tajemný, však líbí se mi :-)
Vítej na Literu, Palms :-)
05.02.2024 19:44:06 | Helen Mum