Vždycky mě trochu děsily
připomínají mi smrt
I přesto, že jdou blbě zapálit
lidé skrze plamen vzpomínají
Přesto na hřbitov chodím vcelku rád
sleduji náhrobky, data hvězd a křížů
Fotky těch lidí
je smutné, když vidíte tak malý rozdíl
mezi zrodem a smrtí
Je tam takový klid...
Žádná zloba, žádné násilí
Najednou jsou na tom všichni stejně -