Třímám v ruce hrst antidepresiv
- a další "anti..."
A tak si říkám:
je to vlastně deset nábojů
které nabiju do žaludku
a vydám se bojovat za lepší život.
Co ten vydobytý život bude ale zač
když kolem bude jenom spousta mrtvol
Má zbraň má zpuchřelou pažbu
a ohloudanou hlaveň od výstřelů...
Nejspíš bude iluzí toho, co jsem tak moc chtěl
Tak si lehám do krvavého bahna
hledím na plačící nebe
chrstnu do sebe zbývající nábojnice
A čekám:
Které náboženství má nakonec
Pravdu
To nejmladší - ateismu;-)
10.03.2024 08:50:14 | Žluťák
Snad...už se nechci znovu narodit...jednou mi ten mordor stačí...díky
10.03.2024 09:54:50 | GiovaniDaVinci
Možná, že kdyby byla pravdivá jiná verze, tak by sis to po smrti rozmyslel... takový křesťanský peklo asi taky neni misto, kde bys chtěl vegetit na věky, nebo těch 7 pannen pro oddané muslimy... koho by to bavilo (po čase)?:-)
10.03.2024 10:02:07 | Žluťák
mně blízké myšlenky... *
10.03.2024 08:40:47 | Chane