Anotace: a
Před horou není úniku, vykamení do všech světových stran poezie
smete ukazatel směru
hora je muž, žena, dítě, štít co ochrání tě a pak zabije, hora oře pluhem zem
světlo mění v zapouzdřených kamenech
:
Vzala opatrně skalpel vyvařený svěcenou vodou
Pomalu rozřízla starou operační ránu
Ten večer sešila silonovým vlascem na ryby / přidala popel /
/ co kdyby / obtáhla rtěnkou nostalgie /
v mikrovlnce rozpekla ciabattu / konec chatu neměl motýlka / ani švihácký límeček tchoře / najednou holý jako věci v plechovém nemocničním stolku /
vypila vypila nekontrolovatelné množství čtyřikrát destilované vodky /
Fénix nepovstal
Plevel kvete v měsíčních jahodách, řekl
Sen
Měsíc přišpendlený k úplňku mým pravým prsem
vyje vlk
z levého upíjí tlukot srdce
obrysy trav usínají
večerním sluncem
projde kolouch projde kolouch
jelen s dlaní svítáním laň
ruce
Tuhle si pamatuju, je skvělá... zaryla se do paměti:-*
14.03.2024 22:34:57 | cappuccinogirl
Já si taky hodně pamatuju, ale ne ty svoje...někdy něco z náhody čtu a říkám si, to jsem napsala já?
16.03.2024 09:51:59 | palms