Anotace: a
Listy podzimu
nastlat pod zimu
—- jak je nemůžeme chytit a přitom šustí
pod nohama
pod rukama
kam až
pustit stín otevřených dveří
—-
Satane ustup
jsi stupidní
kopytem chlemtáš vzácný déšť
psaný pro opuky
-
Větve se ohýbají pod náporem větru
svlékají šat
náhle holé
napříč polem
letí vrány bez dětského pláče
nechám se vláčet
pověrami
hledám v nebi povijan —-
Má vítr ruce?
Hladí mi pravidelně obličej
Čtu o době Nepomuku
Satane ustup
třináctkrát
přenesené smysly lisuju do herbáře
mezi listy listí
i s tím vším v nich...jak bolí...