Vyprahlá ústa jsem dnes měla
mé lože pokryté saharským pískem
pod keři červené akácie
marně jsem hledala oázu
oáza není marná...
02.04.2024 10:02:10 | enigman
S. Tip Zbožňuju volný verš.
31.03.2024 09:01:31 | Marcone
díky
31.03.2024 11:46:15 | rybka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?