Tmavým lesem kráčíš,
lesem v kterém se občas ztratíš,
ale takový je život,s tím nic neuděláš.
Stíny stromů překračujem,
občas o ně zakopneš,
spadneš, ale o to silnější vstaneš .
Pár trolloupu na cestě střetneš,
smutno ti z nich bude,
o to jím půjde,
no ty, máš něco co oni ne,
upřímní úsměv a srdce,
kterým im zavřeš ich páchnoucí tlamy.
Pokračuj v cestě dál, nezastavuj se,
tvá cesta je dlouhá.
Po ní si neseš osud svůj
který nevím jak skončí.
Úspěch nebo neúspěch
jak dopadneš to závisí na tobě.
Báv se životem a lidí kolem sebe
o to ti přece jde.
Hezky promyšlené dílko,jeho detaily i závěrečná myšlenka .... fakt hezké.
30.07.2024 16:05:41 | Verunka1