Jak uniknout mukám
denního žití ?
stokrát z okna skočila jsem
stokrát vrátila se dveřmi
co mě nezabilo
to mě posílilo ?
ne
To chce moje čtvrtý bez výtahu :-D
18.07.2024 13:15:54 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?