Tenkrát

Tenkrát

 

      Život je

      není

      černobílý

      hlavou proti zdi

      zeď neprorazíš

      šedivý město

      nešediví

      nesvobodně

      jsme dýchali

      ale přesto

      dobře jsme žili

      žili

      ano

      všechno nebylo špatně

      tenkrát

      za socíku

      vím

      byla jsem dítě

      nos

      růžové brýle

      nostalgie

 

      nosím je

      chci

 

 

      

Autor rybka, 14.07.2024
Přečteno 41x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Kan, cappuccinogirl, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí