Pomníček

Pomníček

 

         Zanech sváru

         stiskni ruku

         třeba cizí

         zanech po sobě

         něco

         pocit štěstí

         třeba krásu

         namaluj obraz

         napiš báseň

         otiskni duši svou

         do světa

         do krajiny

         do srdce druhých

         zanech po sobě

         pomníček

 

 

Autor rybka, 02.08.2024
Přečteno 45x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Kacíř, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí