Protijed
srdce z jeřabin
rozepsaný e-mail z před mnoha let
tiše čeká
neznáme se
a nebudeme
ale z fotek na fb vidím
žes navštívila Prahu
před sedmi roky
před autonehodou
oznámenou ze středomoří
pár fotek ostatních a historie
potkávají se a jsou
někdo měl kamínky na krku
z krve a bolení
roztroušený život
léta se točí v osudí
chtěl jsem kdysi
postavit z papíru a špejlí hrad
ale teď mám
srdce z jeřabin
Přečteno 61x
Tipy 11
Poslední tipující: Veru, IronDodo, Jan Kacíř, mkinka, Sonador, cappuccinogirl, Tomcat
Komentáře (1)
Komentujících (1)