toulám se

toulám se

Ranní vzduch už je studený

/zapsala si/

pod hrdlem slivovice podzim marně svírá léto

víc dech

 

toulám se

se psy kolem dokola kolem dokola pavučin a

dřevoruké slunce zatím úřaduje za přísným psacím stolem

má licousy kalamář a nohy lučního koníka

oniká dešti mezi stromy

položila krajku

hen

začne prorůstat zvíře

/okované boty žen v negližé/

 

v noci čníš za posledním stínem

lese můj

do vůně tlení vcházím bez modlení

jenom tam se rodí sudičky ke kolébkám

vůně tlení a rozkladu

po lásce po hladu

sluší lebkám smích?

vůně tlení

miluji ji nic lepšího není

 

někdy

někdy vidím mrak

vypadá jako černý kráčející pes co nikomu nepatří

osud

 

na linkovaném papíru

otisk facky

zažloutlý sešit pro prvňáčky

 

 

Autor Philogyny1, 10.09.2024
Přečteno 83x
Tipy 26
Poslední tipující: IronDodo, lawenderr, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, enigman, Sonador, Marten, jablonka, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

smích sluší hlavně psům...

11.09.2024 12:35:57 | jort1

líbí

pro rozhicované příjemné ochlazení...

11.09.2024 00:42:12 | enigman

líbí

Phil, mám takovej pocit, že ty kde nejseš, tam chybíš:-)))

Chybělajsi mi tady. Tvý řádky jsou silně zážitkový. Vrátím se.

10.09.2024 11:30:33 | cappuccinogirl

líbí

jen jsem vydechla - obdivem!!

ano, lebkám sluší smích
kor, když je na nich kůže
když ret je její horký lem
a barva v očích zjiskřených...

pak sluší smích s úsměvem tužeb

:)

10.09.2024 09:38:19 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí