Na šňůře

Na šňůře

 

   Ve větru poryvech vějí
   Kalhotky s krajkou na šňůře 

 Jen ony, žádné víc

Dávno uschly,však znova
  deštěm máčeny jsou
v  čase podzimních plískanic
 
Věšela je drobná žena
za domkem směrem k poli
Než postihlo ji
u plotny srdce selhání
minulou noc

Snad všimou si jich sousedé
cestou do místního kostela 
 
Jsou voláním o pomoc

 


   
  

Autor Svensen, 06.10.2024
Přečteno 33x
Tipy 5
Poslední tipující: Kan, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nápad, příběh, autenticita a obsah.

06.10.2024 12:26:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí