Životem zklamaná
duše utýraná
když básník trpí
píše nejlepší básně
kdyby za to utrpení aspoň něco káplo ...
jo
holubí lejno
Rovnou do ksichtu...
08.10.2024 15:00:02 | Jan Kacíř
Stírám Umývám Objímám :)*
08.10.2024 01:09:03 | Ondra
:D
08.10.2024 12:53:28 | rybka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?