Hračka

Hračka

Anotace: Večery mají teď zvláštní vibe

Večer má vibe jak poslední litanie
bezčasí večerní
podzim a noc

Panáček-suvenýr z Británie
nehnutě kouká
a venku lije
bezmoc a moc

Počítač přehrává
magoří symfonie

na nohy zebe
i pod dekou zábne
Shevchuk, pak Kometa
nápady žádné

slída se sloupala
o poslední vrstvu

nastoupil. přistoupil.
a ty si vystup
Autor Krapet, 14.10.2024
Přečteno 41x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Pettie, karolinakarol, šuměnka, Vivien, cappuccinogirl, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

P.E.C.K.A VELIKÁ :)

všechno má vibe a to mne baví
o to víc k bádání, o to víc hravý
je svět - tak nač si naříkat

15.10.2024 10:11:56 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí