Všední romance

Všední romance

 

 

Nebyla to láska 
Jen výhodnost, pohodlí 
Podržela mu
On omezil hospodu 
Tak to dali dohromady
V jeho garsonce po bábě


Odcizení není jen krádež 
Spolu, ale sami, jinde lásku hledají
Kdo bere, kdo jen dává?
Ona bráníse, ale chabě

Plod jedné noci bez ochrany 
už nepláče, tomu odrostl

 Je  nasraný ... 



 

 

Autor Svensen, 22.10.2024
Přečteno 10x
Tipy 3
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí