Kde se poděly mé drahé duše?
Na úpatí nicotného nesmíru
V bodě nekonečno mínus jedna
Stojí zabořená bílá lavička
Tam poposedávají
Všichni do jednoho
Se vejdou
Možná nesedí
Jen levitují nebo pravitují
Možná tam není ani ta lavička
Fajn kdyby tam byla
Přečteno 44x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, cappuccinogirl, TRlVlUS, víc, Jan Kacíř, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)