Snad
Snad mu přijdu na kobylku
Až přestane běhat dokola
A založí si ruce v bok
Maluje všemi tóny hudby
Voní od nuly do nekonečna
Už se na něj vykašli
A zpomal a nedivoč
A nekoukej na to zpřeházeně
Už tak je tu strašný bordel
A nečti to pořád pozpátku
Stejně se to nedá vrátit
Přečteno 24x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Tomcat, cappuccinogirl, Kan, martinaV, mkinka, Anfádis
Komentáře (2)
Komentujících (2)