Muška je vinná
Kdo tohle provedl?
Já ne.
To asi muška jenom zlatá
To muška je vinna
To já jsem to muškou, mušketou, mušketýrkou
A budu svým žalobcem i soudcem
A obhájím se taky sama
Až bude rozsudek vynesen v zubech
Že se opil rohlíkem jak zákon káže
A přestane se kroutit jak paragraf
Pak budu i svůj bachař
Přečteno 37x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Jan Kacíř, MatyhoZmaty, Papagena, Jordliana, Marten, Krahujec, Elisa Day, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)