Teorie všehomíra
Je ve strunách
Ti Tě Vy
Jež napne šipku
Co prolétne jablkem
A zabodne se do srdce
Dvounulky na soutoku
Je ve strunách
První
Druhé vteřiny šmytce
Co smekne se po klobouku
A prolétne hlavou
Od spánku ke spánku
Je ve strunách
Spirály
Stočené do prstenu
Co barví tě do růžova
A poletí za teplem
S kroužkovanými ptáky
Přečteno 34x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, enigman, šuměnka, Jan Kacíř, víc, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)