Pity pity pá

Pity pity pá

Spolehni se na Petriho
misky spravedlnosti. Postav
vlevo pár dekád lživé organické
hmotnosti a pokus se jedním šmahem
vyvážit stranu pravou nedotknuvši misku.
Máš neomezený počet pokusů. Můžeš silou
zatlačit, nevíš však kolik a jak dlouhý stisk
je zapotřebí vyvinout. Mohl bys odložit
něco ze sebe, co má stejnou váhu,
pokud ti to nebude chybět.
Anebo jinak. Zvaž to.
Autor Janas, 06.11.2024
Přečteno 47x
Tipy 8
Poslední tipující: Koala, jort1, cappuccinogirl, zase já, enigman, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

PARÁDNÍ!!! Neotřelý pohled na život...

09.11.2024 09:57:38 | Koala

líbí

jde to smyslem a ne lisem...

06.11.2024 16:57:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel