V mokrejch hadrech na schodech nádraží
překáží všem co mají cíl,domicil, zázemí
Býval vážený, než smůla na ženy
změnila jeho růst a let na pád strmý
Teď dostává rány a trpně je snáší
Nuzný v oděvu, čistotě, i krmi
Jistotu vystřídal strach a vztek
Listopad končí s barvami
Mráz nezvaný, vytrvalý a krutý
najde si ho v podchodu
pod krabicí dřív, než brácha
Námět ze života, čtivá a srozumitelná forma bez zbytečných jinotajů. Tip dávám výjimečně, tady jasná volba
13.11.2024 08:11:44 | Admirál