V první řadě ti v druhé řadě
Chtěla jsem si zahrát šachy
Je to ale příliš složité
Každá figurka má svůj styl
Chování, postoje i poskoky
Nevyznám se v nich
Odstranila jsem
Všechny ty druhořadé
Krále, královny a střelce
Nechala jen pěšáky v první linii
Teď sama hraju dámu
Na ty kdysi hlavní pinčlíky
Pomalu usedá prach
Budou ještě užiteční?
Těžítko? Razítko?
Loutkové divadlo?
Přečteno 20x
Tipy 4
Poslední tipující: Sid, mkinka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)