Otázky
Prázdnota, prach a tma.
Ptají se mě jak, že se cítím.
Prasklá váza, temnota ze dna.
Ptají se mě koho před sebou vidím.
Židle bez nohy, rozvrzaná skříň.
Ptají se mě ,jestli mám nějaké cíle.
Jenom ticho, prázdná síň.
Spočítejte uběhnuté míle.
Bolavé nohy, vydřená podrážka.
Teď ptám se já ,jak padnou vám mé boty?
Temný stín, další porážka.
Teď ptám se , zdali už bolí vás kroky...
Přečteno 20x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, Iva Husárková, Gaspi03
Komentáře (0)