Dvě babky na návsi živě komentují
vzhled dívky, vlastně ženy, s dítětem v kočáře
Vadí jim vše ... Od roztrhaných módních džín
co ukáží vic, než skryjí, po piercing v nose
Prý žádná úcta, jen ten fejsbúk a erotika
Mohly si dát pohov, klepny.. Marná kritika!
Mladé maminky se nedotýká
Je v poho
Má vypnuté komentáře..