Před očima

Před očima

            Svlékáš si kabát
              ještě bílý od sněhu

              Po dlouhém dni čekáš
              polibek, horký čaj, něhu
              snad i zrychlený dech ..

              Víš o mých démonech
                Nepřekvapí výmluva, zmizení 
              do útočiště, kabiny tahače

              Už  zvládáme to bez pláče
               bez výčitek, méhé klení 

             Ne,ne.. jiná žena za tím není
             Vlastně ano, ta sražená v protisměru

              Mám to před očima 
             I poslední smutné pousmání té paní 
                                za horkého letního dne                  

 

          Jsi tu s  velkou taškou a v kšiltovce
           Na další točku jedeš prý se mnou 
               vynechám zbytečné ptaní ( a co.. )  
 

              Naši kočku rozmazlí pro změnu 
             sousedka
              

   
              
                
                  

 

                        

Autor Svensen, 19.11.2024
Přečteno 14x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, zase já, Gaspi03, mkinka, šuměnka, jort1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...seš kamioňák chlape??

můj manžel byl - tedy lépe: exmanžel a stále je

tak si další točku užijte, ať to skvěle šlape!!

a démony zkus přebít silou nových zítřků naděje!!

19.11.2024 10:34:14 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel