Z deníku influencera ( 1/ 31)

Z deníku influencera ( 1/ 31)

 

 

   Vstal jsem dřív
   i když mohl jsem si přispat
mám volno po sobotní směně

Dal si sklenici koly a zbytek guláše
Naklikal dobré ráno ženě
k tomu pár slov, co obvykle se píše

Je to k smíchu,  chlap sám doma
prý  neumí se o sebe postarat
.. takové podělané klišé!

Chtěl jsem prát,už je kopeček na koši
a taky opravit dřez


Volali kámoši, dávají do kupy VéeSku
tak odložil jsem to praní na .. neurčito

Někdo přinesel slivku na zahřáti.. ta píše! 
Kus špeku  a pár housek
donesla Mařka, co bydlí kousek
   

 

Co je to VÉESka? To jsou ale lidi dneska..

ODKAZ

 

Autor Svensen, 25.11.2024
Přečteno 13x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, šuměnka, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..ano, bohuLibé činnosti není radno odkládat :)

za odkaz dík - já mám tu čest ji znát ;)

25.11.2024 09:26:50 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel