Otázky ???

Otázky ???

Anotace: Inspirace včerejšího okamžiku.

Kdo má čas životy jiných řešit?
 
Ten, koho příliš hřeje dobré bydlo.
I po letech mele vymlácené obilí.
Má snad snad strach při sekání cukrových homolí?
 
Kdo smí říci vlastní názor?
Jen ta bytost, která má "tučná" konta? Možná.
Ti, kteří mají jakožto starší zkušenosti? Určitě!
A v neposlední řadě vysokoškolští odborníci napříč obory...
 
Kdo touží po nedozírném majetku?
Určitě nejen Harpagon,
nýbrž lecjaká ONA či lecjaký ON.
 
Co je to ŠTĚSTÍ???
Autor Haviko, 25.11.2024
Přečteno 42x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, enigman, Ondra, mkinka, NastyinyObjetí
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

neřešit...

25.11.2024 23:04:09 | enigman

líbí

Souhlas.

26.11.2024 12:01:10 | Haviko

1líbí

Moje myšlenky v noci bí lajk. Ale hezky napsáno, procítil jsem ten smysl hodně.

25.11.2024 18:11:46 | NastyinyObjetí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel