Bolí mě zub
Jsem z toho na prášky
Prý se nedá zachránit
Je to ta osmička vlevo dole
Jsme spolu už tolik let
Čerpám z něho moudrost
Prokousali jsme se kusem života
A teď máme jít od sebe?
No a co, že je zkažený
Úsměv mi nekazí
(Pokud mě nedrásá)
Potřebuju ho
Tu bolest už nezvládnu
To se radši nechám uspat
Neeee, počkejteeee
Všechno se dá zachránit
Přečteno 35x
Tipy 9
Poslední tipující: J's .., zase já, Jan Kacíř, mkinka, šuměnka
Komentáře (4)
Komentujících (3)