V kostele

V kostele

  

 

  Kněz mluví o naději 

  stejná řeč jako vloni a dřív 

( šeptaly si o tom dvě opozdilky)

  věřící v lavicích četují 

   o   outfitech na Slavicích 

 

  Nahlížím do knih malého formátu 

  Srovnaných na stolku u kasičky 

 

   Jeden vydavatel, i obsah je stejný 

    Než napomene mne kdosi dotčený 

   

   Jak padne poslední Amen

   beru starou sousedku do prodejny 

   kouknout se na akční ceny 

   v rámci pokání, přání mé ženy..

 

    

  

  

 

  

  

 

Autor Svensen, 29.11.2024
Přečteno 12x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, karolinakarol, Iva Husárková, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel