Anotace: ..
zastavavylejzautatenkýbl
zastavkmitaníbělmem
přestaňsekývat
přestaňsebodatdolýtka
začnimítrádlidi
začniseusmívat
mějzkřivenoupáteř
mějzvrhléděti
kreslisipozdikrvíažaludečníštávou
kreslisisvévnitřníobrazce
jezdíšvautěsám
nejsikonzument
nejdřívvylejten chlór!!!