kráčí(m) životem znásilněná dnešní dobou
utlačována důvěrou ostatních
stíhana vlastními očekávánimi
bláhová
zaměnila vztek se zlobou
odsuzována odsouzenými
trpěna trpícími
trávena úvahami
uzavřená smyčkou vlastní viny
a přece tak nevinná;