Anotace: prostě díky čisté
Jak se asi milují duše
jako když tepeš písmem do papíru
... vzdušně ...
inkoustem když lepí se na papír
tepem ve stěnách srdečních
trháním čtyřlístků
točením pramínků
... ve verších ...
jako olíznutím obálky
němými výkřiky
tvary v písmení
slzavým sněžením
pohledem do dálky
polibky na známky
doteky po tmě
myšlenkama v Tobě
na hranicích kruhu
asi tak nějak
*
v posteli smyšlených bludů
https://www.youtube.com/watch?v=Ac2-OpFffcM
duše se milují jako motýli, mávají urputně křídly, jako by chtěly políbit samy sebe a zatím...
10.03.2017 16:47:02 | Philogyny1
...jenom ševelí? ;)
10.03.2017 17:20:25 | Jin&Jang