Anotace: @&@ Někdy je to nemilosrdný boj!
SMRTELNÉ NEBEZPEČÍ
úlek
záškub v obličeji
trhnutí těla
zorničky strachem vyvalené
prsty svírá křeč
mimoděk
pusa napůl otevřená
vyšponovaným napětím
uáááááá
přichází vzápětí výdech
opojné úlevy
hrozba je zažehnána
rysy ve tváři měknou
osvobodivým úsměvem
však probůh ne!!!
tělo zas bleskurychle tuhne
napíná se
zkracuje se dech
tep žene do krku dusivý špunt
smysly nic nevnímají
škrtí ten pocit ohrožení
nutnost být ve střehu
rozpínavá hrůza
ochromuje trup
ufff!
konečně je po všem!
tukové polštářky ochabují
cos to říkala?
neslyšel jsem tě mámo
bylo to děsně napínavé
podala bys mi ještě lahváče?
hlasitě ospalé zívnutí
nohama na stole
se rozlévá vítězná slast
pivínko splachuje špekáček
Praha, 11.4.2017
https://www.youtube.com/watch?v=zLXEvHTzyn0
he hahááá... ST. :-))
17.04.2017 10:49:11 | Iva Husárková
já raději bez komentáře... :)
12.04.2017 18:13:09 | Philogyny1
:-)) Někdy mě baví mnohem víc pozorovat reakce diváka, než samotnou obrazovku. Je to často větší a zábavnější zážitek ;-)
12.04.2017 22:41:44 | Amonasr