Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=MH6TJU0qWoY
když se už skoro zhaslo a přestalo i pršet
a příšeří se dralo z okraje na začátek
potkal sem podstatu
stála tam v zimě
v panrým létu
kouřilo se Jí od pusy
smutek schovanej pod řasama
drzá jak sáňky v léťě
nervózně přešlapovala na můstku
s lístkem na kafe
nebo alespoň na plavbu kolem světa
napřed sem Jí chtěl obejít
ale tma mě spalovala až na morek duše
útrobama po ústech
a divně to praskalo v jícnu
... přidusila mě ...
jako srážka ve dveřích
kdy se chceš ještě omluvit
v hotelovým pokoji
obnažená oknem v pohledu
zrnko se silou klíčů
v pikosekundě spatřil sem
na dlažbě v dětským domově
v cizí posteli
v čmáranici tvý kůže
v doteku
polibku
obtisku
stenu
strach že ve mě ještě něco zbylo
stalo se tak, když potkat sem chtěl sebe
...a našel Tebe
*
22:22