Anotace: Dink..... donk
Mé tělo jen jen prázdná
kovová skořápka.
Chladná ocel
prolitá útrobami.
Mám někde v sobě
kuličku z olova.
Cítím jí cinkat
o stěny.
Trvá nekonečně dlouho,
než se odrazí
o protější chlopeň.
Mé tělo nekončí
nikde.
Jsem dutá
a mrtvá
a studená
a dink, dink, donk.
Zní mi v žaludku.
V mysli.
V konečcích prstů.
Jsem olověná kulička
uvězněná
ve svém vlastním těle.
Které jsme
kdo ví proč
prolili galony
železa.
Já vím, tenkrát
to vypadalo
jako neprůstřelný nápad.
A asi
...vlastně...
díky.
Že už mě nic nezraní.
Jen někdy si říkám
kdyby to byl aspoň cín.