Anotace: ty vole, přidej se taky
v potemělých sálech budoucnosti
kde svědí přirození vůně astrofialinek
a ryba ježdík vypadla na koberec
z vyschlých řas orlosupa
a tančí si bolero
tančí jej jak pominutá
žíhaná kaše z mátožných mlhovin
přicmrdle šplouná
v teflonovém bazénu
uprostřed vysvlečených
menstruujících kosmonautek
- ta nejmladší vzdychá
rozdrážděna intergalaktickým chtíčem...
taky odložím svou hůl
na prahu nových věků
a připiju si mandloňovou
vonící po cyankáli
na zdraví rohatých
(bekavých)
pornosufražetek
které předpeklí
co nevidět vyšle
na exmisi
do velkovýroben
platinových a zinkových
ptactev
pro vysloužilé astrojunáky
(čuňáky)
co uvízli
v černých dírách
protože si neuvědomili zavčas
že ve vesmíru zas frčí
nedepilované houštiny
na prazích rájů...
(ach jo)
Ty vole já tam byl
Né já tam sem
A popíjím tu mlhovinu v menstruačním bazénu:-)
09.11.2018 08:09:27 | Akyš
Promiň, Frr... ale pravdu... Co sis do pr... Šlehnul?!!
Tenhle Trip je fakt mimo Planetu!
Já snad letíííím taky... frrrrrrrrrr!!!
Už STartuju Racetu... :-D)))
09.11.2018 06:35:10 | ARTeFakty X. Múzy
pojď dítě mý, poplujem tím nesmírem vesmírem spolu, vyhrň si sukýnku, ať chytnu se Tvé květinky stvolu..rány Tvé veškeré se rázem zahojí- "snad se Tvé srdéčko té dáli nebojí"i hýýýýýýýýýýýhihi hííííííí*:-D :-)*
09.11.2018 09:10:55 | Frr
Frrkáčku... jak malé dítko se těším!!! ;)
Řeknu, až doletím... pofoukáš mi je.
09.11.2018 09:26:35 | ARTeFakty X. Múzy