prostě si jen nahlas četl...
mohl to být klidně román
biografie
nebo o přírodě
důležité ale bylo
ztvárnění textu hlasem
a ne jen obsah
víte že vousy a obočí
rostou i v bezvědomí
jaký je tedy vlastně rozdíl
mezi životem a smrtí?
stěny mu samozřejmě neodpověděly
neměly ústa ani názory
jenom se bez hlesu barvily
odstínem červánků
přiletěl k němu havran
napadlo ho
že on o čase nepřemýšlí
o tom má pojem jenom člověk
což je zvláštní
protože čas nemá žádnou podobu
ani tvar
v jakémkoli smyslu toho slova
jenže
člověk si nedokáže představit něco
co nemá tvar ani podobu
tak ho vidí jako přímku
nejspíš se mýlí
a havran má pravdu
Přečteno 545x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Malá mořská víla, jitoush, Fany, Akyš, Frr, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (4)
Komentujících (4)