Anotace: ***
příběhem být
dávných velikých lásek
dechem snů
co k ránu probouzí tě
vnímaná
ukrytá tišinou víček zavřených
hýčkaná
nesená dlaněmi co hladí
bohatstvím dlužníků citu
vtělených do mužství
dávaná
Bohyním světla
nadpozemským...
to bude krásné probuzení...
12.11.2020 02:08:20 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?