Nikdy bych si nemyslel, že se může stát, o někom že sny mohou se mi zdát.
Tu jednu jsem potkal tak tenkrát náhodou, na kafi bez kafe. A tehdy se to stalo.
Kdosi by řekl bohužel, jenže ona mi změnila v životě tolik, ze si to predstavit jiný nemůže. Ano, asi může, jenze spíš v "dřívějším věku" by dalo říct se.
Jde o to, že u sebe uz bych to tou dobou dávno nečekal. A necekal ani bych, ze to bude ona, kdo mi otevře dveře do zakázaných míst mojímysli a duše.
Vím, že mi nejspíše uz ujel vlak dávno, a přesto s neodbytností sobě vlastní jdu tou cestou pěšky. Byť by se mohlo zdát to jiz zbytečné.
Ale stejně jdu. Jak sama jednou řekla, jsem jak pes, co se chytne stopy a nepustí. Nejsem pes, spíš štěně psí. Ale na tom vůbec vlastně nezáleží.
Zdá se mi o ní, ale stejně to nesmím říct, i to, ze jsem tu stale pro ní, byť prý necítí nic. Nevím jak, ale dala mi smysl. Mou tenkrát proměnila mysl. Jak, proč a čím? To sotva nekdy zvím. Tak tiše v verších pro ni sním.... .
~☆~
sny sa aj plnia.. je to pekné
16.08.2024 20:06:56 | Bosorka9
Ale jen velmi velmi zřídka...
16.08.2024 20:12:22 | Protos1182
musíš veriť
16.08.2024 20:14:54 | Bosorka9