Anotace: Reportáž z besedy, cvičení.
Už mu padají víčka a přesto se chce pustit do toho zachytit:
Jak cestuje když jej zastaví autorizovaná tenze,
jak prší a mĕní se prožívání negativních emocí,
jak se neustále strachuje o výsledek svých intencí,
o magickou tenzi která je ústředním rozporem
a která dělá z umělců to co jsou
o tekutý kabaret bubnujících kapek na stan
a hločících vteřin
a sladkých úsmĕvů,
setkání a přátelství,
vzácných úderností noci.