Anotace: .....
namažu panty u dveří
namažu duši co nevěří
namažu med kolem úst
a rozjedu ten masopůst
nejdřív změním sebe
potom taky tebe
a pak celej svět
to by v tom byl čert
no a ten čert se se od srdce zasmál a povídá
to máš tak ty můj snaživej hříšníčku my tu s šéfem hrajem takovej
pingpong no a ty pingpongovej míčku ať se ti to líbí nebo ne
skončíš jednou v autu a já jako správnej čert(zkus na klávesnici
napsat slovo čert jak jednoduché) ty míčky pěkně roztáčím
sem tam ňáký to prasátko sem tam hrana stolu
rotace spodní horní boční
takže tvoje možnosti ty hloupej balonku jsou nulový
záleží jen na nás jak si tě zpracujeme
ale já jsem jen prolhanej čert a je dost pravděpodobné
že ti ten příběh a pravidla hry vykládají trochu jinak
Trénovat topspiny v rámci Magnusova jevu a podat ruku soupeři.
Ale těch proher ! To by v tom byl čert.. :)
01.04.2019 12:31:24 | Now
Jistota vítězství spočívá v tom, že soupeřovi vnutíš svůj styl hry. A to je nelepší čertovina, kterou znám. A funguje to.
30.03.2017 10:26:30 | VEDz RVAHEs
Díky Zdeňku za tvá slova ale i činy. Moje ukotvení je v Bohu. Ale sám nejlíp víš jak snadné je podlehnout mistru pokušiteli a tak někdy ve svých
dílkách záměrně provokuju lidi k zamyšlení.
30.03.2017 13:40:41 | Akyš