Anotace: možná...
hadí stezičky se vinou
přestárlým mlázím
jezery prorůstají
zelené vlasy
divadelních paruk
pod nimi se u dna
třou dýchavičné
zpocené ryby
kameny
nastavují odulé tváře
polednímu slunci...
zvolna vystoupám
na blízké návrší
a tam se pokusím
do zavřených očí
unavené země
zasadit Áronovu
odloženou hůl
možná vytryskne pramínek
smějícího se stínu
a hůl se spokojeně odplazí
za slepýšími děcky...
*