Anotace: ***
Srůstala s jemností
ptačích křídel
vzývala déšť
k jeho moci zpívat
hold vzdala slunci
silou co přináší život
a s každým nádechem vědomí
tišila se
nebe jí posílalo obrazy
v bouřkových baldachýnech mraků
o smyslu
ve kterém ukryl se život...