Opět se objevují
prázdné stesky,
že vánoční výzdoba
v obchodech
či TV reklamách
přišla prý příliš
brzy.
Chucpe.
Zamysleme se hlouběji.
Jelikož Bůh existuje
mimo prostor
a čas,
tak se Vánoce
mohou slavit
třeba v máji ,
Bohu to z prapodstaty věci
nevadí....
nezapomínejme, žeVánoce
jsou náboženské nikoliv
státní, krajské nebo městské
svátky.
Buďme tolerantní.