Tanpa cinta
má to cenu..
proplouvat kanibalskými ostrovy
..asi..
jen když speluješ slova s lehkým podtónem
..a..
cizím jazykem
kdy prvním obrazem Ti pramen vlasů padá do obličeje..
mihne se dolíčkem ve tváři a spočine na růži
tvého rtu - na skulince
kapkami potu se pak provalím po všech rozkazovacích slovesech a citoslovcích
kdy se bělmo tvýho úsměvu propíše do vrásek smíchu
*
po odpočinku
https://www.youtube.com/watch?v=FRSH-egVyzk
Přečteno 731x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Fany, Romana Šamanka Ladyloba, Kubíno, Philogyny1, zdenka, hanele m., Amonasr, LV, Iva Husárková, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)