Anotace: Flashbacky na poslední večer Žižkovské noci...
'Je půl čtvrté ráno'
A do toho se posouval čas
to jsou dvě fáze p.m.
a dvě otočku R.e.m'
Flashbacky jedné noci,
zelené světlo přes tři duše
ozvěny peruti improvizace
a obraznost jež bere dech
Padli serafini s dlouhými svitky
ctouci řádky mezigeneračniho ocistce
Oči a ústa spojený krví
opojení zlobou katarzi a poezii
Opojení sny o tom zrodit energii
Inkarnovat energii tech dvou v jedno
Staré opuštěné vlakové nádraží
Silulety hal ve tmě a chladu
skladiště plne mladych lidi
Hudba spojuje vesmír
Má tu svůj úděl léčit a vyjadřovat
Skrze nás tvurce a embrya
Učí nás to
Znovu prožít ten moment
Psychedelie
Bez drog
Odpálit mysl proste úplně někam doprdele
Do výsostné dimenze blahoslavenstvi
Kdy surfujes po bílém hřbetě vlny
A další kytarový riff tě bere za koule
Hrdelní gregoriansky delay až na konec extaze
Elektrizující nesmrtelná inkarnovana energie dynama přílivu
Tady a teď
Pokoj plný orgasmu
Svitky svate extaze katarzi
Když dívka mého srdce slysi ty vlny
Energie bicích a kláves se ji dostává do těla
Začíná se vlnit probouzet vibrovat
jako ocarovana vůní psychedelie rebelie
Odpoutanost od země ziti času a prostoru
Podařilo se nám odplout za svá zrození
Jemné vybrnkavani
Mazlení se s dunami strun
ve strisce ambientni úzkost temnoty
a společná cesta do vesmíru embryí blahoslavenych
Podněty vystreluji michou na věčnosti
neuronalni sleha a roztocene srdce
Zastav jej pokud neumíš milovat
Probud se k milování
Ta dívka pulzuje
v zarivem úsměvu
Ochutnavam její polibky
opilé příliš těžkými víčky blaženosti
Jenž nás zalehavaji jako pirka
v dešti tekutého písku a solí.
Carpe Diem
II.