Anotace: Vy, co nemáte draka, nevíte jakej je to někdy kříž /naštěstí jsem sám ve znamení draka../
je opřesdržku
poslední autobus
konečně ospale dohrkal
a dochroptěl
k obzoru ranní mlhy...
mému drakovi včera vypad
mléčnej zub
teď si hoví
ve vaně
s vystydlou vodou
až mu bude zima
vemu to s ním
zkratkou přes les
před mýtinou
ho vynesu na zádech
na posed
a odtamtud ho vypustím..
pak si konečně zdřímnu..
vrátím se někdy
napřesrok...
Čau..
ty máš draka, já mám vlka...
25.11.2018 13:43:03 | analfagot