Pohledy Dalmácie
Dívala jsem se,jak kvetou olivy.
Měla jsem čokoládu mezi rty.
Den byl milý a provoněný.
Vítr vál do hor a moře zaplnilo celý prostor.
To je Dalmácie.
Slunce,ryby a prázdno bez turistů.
Zatím pro každého chladno.
Já zatím čekám v útulku bezvětří,
až prozvoní mě jas i květ jara neúnavný.
Psát verše v kráse pro zemi mě prostě baví.
Vidim už záhon opojný, vinná réva plní sny.
Ten pohled je ale příjemný.Tak ahojky, kamarádi.
Přečteno 114x
Tipy 23
Poslední tipující: Marťas9, Sonador, Fialový metal, Chane, Emani, Tomcat, Anfádis, Psavec, kozorožka, cappuccinogirl, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)