Pohledy Dalmácie 2
Jen pozoruji,jak místní připravují vše na sezónu a hledím v bezčasí z kopce na nekonečné moře ve vizích a myšlenkách vzpomínám na změny krajiny v průběhu let,co dýchá a modernizuje se pro lidi,aby se jim to tady líbilo.Slysim hadice, sekačky a ze silnice proud bujarých motorkářů.Pri procházce vidím i pár šťastných cyklistů.Nezapomente, že po cestě sem jsem viděla ještě v horách sníh.Mam v nozdrách vlhkost moře a to mi stačí, abych to něco výjimečného sdělila v řádcích vám, milí zlatí kamarádi.
Přečteno 91x
Tipy 19
Poslední tipující: Emani, Lexi, Vivien, jort1, Marťas9, Chane, Sonador, Tomcat, IronDodo, Fialový metal, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)